Nyitvatartási idő (Opening Hours) Hétfő - péntek: 07:00-16:00 Szombat: 07:00-12:00
Hívj minket +36 (30) 947 7177
Írjon nekünk info@arki.hu

Adatvédelem

ADATVÉDELEM

Szerzői jog
Az Árki Kereskedelmi Kft. (a továbbiakban: Árki Kft.) weboldala, az azon található Árki Baucentrum logó, minden saját képi és szöveges tartalom (nem partnercégek rendelkezésre bocsátott anyagai), grafikák, illetve azok elrendezése az Árki Kft. tulajdonát képezik, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Árki Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Személyes adatok védelme
A weboldalon az Árki Kft. rendelkezésére bocsátott valamennyi személyes információt a felhasználó a weboldal használatával kifejezetten és önként ad meg. Az Árki Kft. nem vállal felelősséget a weboldal használói által megadott adatok pontatlanságáért vagy hiányosságáért. Az Árki Kft. megtesz minden szükséges lépést annak érdekében, hogy gondoskodjon a megadott személyes adatok védelméről.
Az Ön által megadott személyes adatokat esetleges megrendelése kiszolgálásának céljából és abból a célból kezeljük, hogy saját ajánlatainkat el tudjuk Önnek juttatni. Nyilvántartásunkból bármikor kérheti adatai törlését írásban elérhetőségeinken.

Információk 
A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek bármikor módosulhatnak, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Árki Kft. felelősséget nem vállal.

A Weboldal feltételeinek és kikötéseinek elfogadása
A jelen weboldal használatával az oldal látogatója a jelen rendelkezéseket korlátozás nélkül elfogadja. Amennyiben a weboldal látogatója a jelen rendelkezésekkel részben vagy egészben nem ért egyet, úgy jogosult a weboldal látogatásától tartózkodni.